“SKATTEJAKTEN” – En konsertforestilling for hele familien!

Spilles i Mellemværftet 21. og 22. juli.
Sjørøverkaptein Rose har ankommet Kristiansund. Hun har som alltid den litt dumme Kaptein Svein rekende i hælene på seg, men han tror at hun ikke vet det…

Rose har fått et skattekart av en gammel Sjøulk hun traff når hun seilte på et av de syv havene, som sa at dette var akkurat den skatten hun trengte slik som hun holdt på. Og på kartet står det at det er en veldig spesiell skatt, en skatt som ikke kan sammenlignes med andre skatter hun har sporet opp tidligere. Det står; «bedre enn gull, søtere enn sukker og god å klemme på».. Hva skal det bety mon tro?? Hva kan det være?? Merkelig..

Hun vet at det bor en Los her i Kristiansund som heter Leopold, som kanskje det kan være lurt å spørre litt til råds. Hun har hørt at han kan være litt streng, men vil ta sjansen på å snakke med ham allikevel.

Rose synes alltid at det er veldig morsomt å ha litt moro med Svein, der han går rundt og later som om han er så tøff og kul. Men når det kommer til stykket er visst både krabber og tabber det verste han vet..! Og det, det vet Rose å utnytte.

Og siden Rose er så glad i musikk og sang, blir det mye av det underveis i jakten på skatten – og jeg er heelt sikker på at hun vil at dere også skal synge med!

Men kommer Rose til å finne skatten? Og hva er skatten? Kan Leopold hjelpe? Blir Svein spist av en krabbe – og hva skal de med en bøtte vann?? Har Svein også vannskrekk??
Det ligger duket for mye sang, tull, tøys og spenning! Bli med!

Forestillingen er produsert av: Colombine; Scenekunst, Livskunst
Manus og regi: Marit Grytnes Dullaert
Musikkarrangement: Rune Tylden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *